 |
|
|
KemiForlagets katalog |
 |
|  |
Produktnr |
657 |
Produkt |
Kost og Ernæring |
Beskrivelse |
Benthe Schou
Hæftet er oprindeligt skrevet som noter til kemiundervisningen i forbindelse med den naturvidenskabelige faggruppe på hf. Noterne er lavet til et emne om "Befolkning, sundhed, fødevarer og fødevareproduktion".
Hæftet gennemgår opbygningen af de energigivende næringsstoffer i vores kost. Yderligere gennemgås nogle af de kemiske egenskaber ved de energigivende næringsstoffer. Hovedprincipperne ved navngivningen af organiske molekyler gennemgås igennem navngivning af fedtsyre/carboxylsyre, samtidig med at begreberne cis- og trans-isomeri gennemgås.
Af kemiens kernefaglige områder på naturvidenskabelig faggruppe gennemgår hæftet også beregningen af molarmasse, kemiske mængderegning, koncentrationsbegrebet og titreringsanalyse.
Hæftet er yderligere lavet ud fra en filosofi om, at man loærer bedst ved selv at arbejde med tingene. Derfor er hæftet skrevet med små, korte afsnit inden for hvert kapitel. Efter afsnittene er der henvisninger til opgaver og øvelser, der kan kunne hentes på LMFK's hjemmeside. |
Udgivelse |
1. udgave 4. oplag 2015 |
Omfang |
68 sider |
Pris DKK |
100,00 |
Pris ved 10+ stk |
80,00 |
Tilbage
|
|