Her er du: > Forlag > KemiForlaget > Ekstra materialer > Kemi for Tiden
 

Kemi for Tiden 

Print

Kemi For Tiden er en samling af materialer der omhandler aktuelle emner indenfor forskningsverden. Artiklerne har været bragt i Dansk Kemi. Materialet er udviklet i tæt tilknytning til Kemi Forlaget.

Du kan finde en større mængde materiale fra temanumrene...

 

Oversigt over udgivelser

Ved at klikke på et af de nedenstående links kan du finde materiale til hvert af temanumrene. Der er udgivet følgende temanumre:

 

 

Baggrund og historie

I perioden 1996-2003 har Kemilærerforeningen (via Kemi Forlaget) i samarbejde med Kemisk Forening og Kemiingeniørgruppen udgivet en række temanumre omhandlende aktuelle emner indenfor forskningsverdenen.

De første numre kom til verden som pilotprojekter med stor velvilje og økonomisk støtte fra de involverede virksomheder, Kemisk Forening og Kemilærerforeningen. De seneste numre er udgivet som følge af en særbevilling fra Forskningsministeriet, denne bevillig er givet for at formidle naturvidenskabelig forskning til ungdomsuddannelserne.

Temanumrene er trykt på midtersiderne i "Dansk Kemi", og et efterfølgende særtryk har sikret, at ca. 45 ex. er sendt til alle landets gymnasier, hf-kurser og htx-skoler. Desværre bliver papirudgaverne ikke genoptrykt, så er man kommet for skade at udlevere temanumrene til eleverne, vil det være muligt at hente dem på denne hjemmeside.

Baggrundsgruppen for "Kemi for tiden" består af:

  • Lars Bank, Kemiingeniørgruppen
  • Poul Erik Hansen, Kemisk Forening
  • Jørn Kofod, H. Lundbeck A/S
  • Preben Albertsen, Kemilærerforeningen

 
LMFK-sekretariatetHøffdingsvej 34, 2. sal2500 ValbyTlf.: 35 39 00 64Mail: lmfk@lmfk.dk