Her er du: > Medlemsservice > Medlemsfordele
 

Medlemsfordele 

Print

De tre foreninger organiserer lærere ved gymnasier og HF i fagene matematik, fysik og kemi samt andre interesserede, som skønnes at have interesser fælles med disse.

Som medlem får du bl.a. glæde af:

 • LMFK-bladet, der udkommer 4 gange årligt, samt særudsendelser efter behov. Du bliver her løbende orienteret om foreningernes aktiviteter, kan følge den løbende debat og selv deltage i den. Endvidere orienteres om en række forhold omkring forsøgsvirksomhed, eksamensresultater, fortolkninger af cirkulærer etc., som normalt ikke publiceres andre steder.
 • Medlemskort, der giver gratis adgang til Tycho Brahe Planetarium i København, Stenomuseet i Aarhus, Energimuseet ved Bjerringbro, Danmarks Tekniske Museum i Helsingør,
 • Universe Science Park 
  - For sæson 2022 giver Universe Science Park 15% rabat på dagsbilletter for op til 6 personer når medlemmet køber dateret billet på universe.dk. Det er en betingelse for at få rabatten, at billetten købes online og at der er ledige billetter på dagen. Der gives ikke rabat i øvrige købskanaler og tilbuddet kan ikke kombineres med øvrige rabatter.
  - For at få rabatten skal medlemmet angive deres medlemsnummer som rabatkode på universe.dk
  - Universe tilbyder at billetten kan opgraderes til sæsonkort for 199 DKK.
 • Fyldig information om planlagt eller igangværende efteruddannelsesvirksomhed. Gymnasieafdelingens (UVM) efteruddannelsesvirksomheder varetages i praksis af de faglige foreninger.
 • Regionalmøder og årsmøder med foredrag, debatter, demonstrationsforsøg, udstilling af laboratorieudstyr og EDB-software og hardware.
 • En række frieksemplarer eller bøger til særpris af forlagenes udgivelser af opgavesamlinger og andet.
 • LMFK-sekretariatet, der er de tre foreningers fælles sekretariat.

Foreningerne varetager derudover medlemmernes faglige interesser i forhandlingerne med Gymnasieskolernes Lærerforening.

Meld dig ind på linket til højre og få indflydelse på egne arbejdsvilkår, følg med i debatten og deltag selv i denne


Meld dig ind

 
LMFK-sekretariatetToldboden 3, 2. sal D188800 ViborgTlf.: 35 39 00 64Mail: lmfk@sekr.dk