Her er du: > Materialebank > Materialebank matematik > Udviklingsprojekter > Statistik
CAS
WEB
AT
SRP
 

χ² test i biologi

Eksempler på anvendelse af χ²-test i biologi

...læs mere


Et bud på alternative opgaver i gymnasiestatistik

Foreningen har haft et statistikprojekt i gang i 2016, som dels arbejdede med tværfaglighed, dels med et nytænke mulige opgaver i statistik, primært til skriftlig eksamen. Det drejer sig om opgaver både med og uden hjælpemidler. Projekt havde deltagelse af medlemmerne fra opgavekommissionen på stx. 

...læs mere


Historier og eksempler på anvendelse af statistik

Materialet vil give en overordnet beskrivelse af statistik og statistiske begreber uden at gå for meget i matematiske detaljer. Materialet er skrevet som et supplement for lærere, der gerne vil have nogle historier at fortælle eleverne udover det, der står i lærebogen.

...læs mere


Idrætsstatistik

Institut for Matematiske Fag, Aarhus Universitet stiller noten "Idrætsstatisk" til rådighed. Noterne er skrevet af Preben Blæsild og Jørgen Granfeldt.

...læs mere


Levevilkår og ulighed

Her er et materiale med data fra Statistikbanken med temaet økonomisk ulighed i danmark: Ulighed i Danmark. Materialet er skrevet af Dennis Pipenbring, Gefion Gymnasium


Statistik

Institut for Informatik og Matematisk Modellering, DTU har nogle noter om indledende statistik liggende. Noterne har titlen "En Introduktion til Statistik" og er skrevet af professor Knut Conradsen.

...læs mere

 
LMFK-sekretariatetHøffdingsvej 34, 2. sal2500 ValbyTlf.: 35 39 00 64Mail: lmfk@lmfk.dk