Her er du: > Materialebank > Materialebank matematik > Udviklingsprojekter > Skriftlighed
CAS
WEB
AT
SRP
 

Skriftlighed i de naturvidenskabelige fag

De faglige foreninger for fysik, biologi, kemi, naturgeografi og matematik har fået tilskud fra Undervisningsministeriet til at lave et udviklingsprojekt om skriftlighed i de naturvidenskabelige fag og matematik.

...læs mere


Den nye skriftlighed II

Matematiklærerforeningen for gymnasiet har i forlængelse af udviklingsprojekt fra skoleåret 2009/2010 i skoleåret 2010/2011 haft endnu et udviklingsprojekt i ny skriftlighed. Formålet har her været at følge op på sidste års udviklingsprojekt. Dette er sket ved både at konkretisere og eksemplificere nogle af anbefalingerne fra sidste år, men også ved at få sat fokus på specielt temaopgaver. Som tilfældet var sidste år, har også dette projekt haft til formål at indsamle og dele erfaringer med at undervise i de mange nye typer af skriftlig matematisk fremstilling og at få diskuteret evalueringskriterier og -metoder i forhold til de skriftlige produkter. Desuden har projektet været en del af et større arbejde om ny skriftlighed i de gymnasiale uddannelser som afsluttes oktober 2011.

...læs mere


Den nye skriftelighed I

Matematiklærerforeningen for gymnasiet har i samarbejde med Institut for Naturfagenes Didaktik søgt og fået bevilget midler fra UVM til et udviklingsprojekt med det formål at  indsamle og dele erfaringer med at undervise i de mange nye typer af skriftlig matematisk fremstilling og at få diskuteret evalueringskriterier og -metoder i forhold til de skriftlige produkter.

...læs mere

 
LMFK-sekretariatetHøffdingsvej 34, 2. sal2500 ValbyTlf.: 35 39 00 64Mail: lmfk@lmfk.dk