Her er du: > Forlag > KemiForlaget
 

KemiForlagets katalog

Tilbage Print
657 - Kost og Ernæring
Produktnr 657
Produkt Kost og Ernæring
Beskrivelse

Benthe Schou



Hæftet er oprindeligt skrevet som noter til kemiundervisningen i forbindelse med den naturvidenskabelige faggruppe på hf. Noterne er lavet til et emne om "Befolkning, sundhed, fødevarer og fødevareproduktion".



Hæftet gennemgår opbygningen af de energigivende næringsstoffer i vores kost. Yderligere gennemgås nogle af de kemiske egenskaber ved de energigivende næringsstoffer. Hovedprincipperne ved navngivningen af organiske molekyler gennemgås igennem navngivning af fedtsyre/carboxylsyre, samtidig med at begreberne cis- og trans-isomeri gennemgås.



Af kemiens kernefaglige områder på naturvidenskabelig faggruppe gennemgår hæftet også beregningen af molarmasse, kemiske mængderegning, koncentrationsbegrebet og titreringsanalyse.



Hæftet er yderligere lavet ud fra en filosofi om, at man loærer bedst ved selv at arbejde med tingene. Derfor er hæftet skrevet med små, korte afsnit inden for hvert kapitel. Efter afsnittene er der henvisninger til opgaver og øvelser, der kan kunne hentes på LMFK's hjemmeside.

Udgivelse  1. udgave 4. oplag 2015
Omfang  68 sider
Pris DKK 100,00
Pris ved 10+ stk 80,00

Læg i kurven  Antal:    

Tilbage Tilbage

 
LMFK-sekretariatetHøffdingsvej 34, 2. sal2500 ValbyTlf.: 35 39 00 64Mail: lmfk@lmfk.dk